HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

HQ Shaklee telah bertukar ke Sunway Geo Tower. Berhadapan dengan hospital Sunway Medical Centre. Signboard Shaklee punyalah besar. Memang confirm tak sesat.

HQ Shaklee di Geo Tower

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

Sunway GEO Tower
Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
45700 Subang Jaya, Selangor.
03-5622 3188 @ 1800 88 6577 (Toll Free)

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

Keistimewaan Shaklee HQ Baru

  • Paling terbaru sekali Shaklee HQ baru ini lebih luas dan mudah untuk diterjah. Berada di atas paras paling bawah. Mesra kanak-kanak dan kawasan parkir yang lebih banyak.
  • Berkonsepkan Pick & Pay. Ala-ala farmasi gitu. Kita boleh pilih mana-mana produk, masuk dalam bakul dan bayar di kaunter pembayaran.
  • Terdapat juga kemudahan pembelian secara pukal serta penghantaran disediakan sekiranya produk perlu dihantar secara pos ke alamat-alamat tertentu
  • Menyediakan kemudahan Meeting Room dan Training Room di Level 2 dan Level 3 Geo Tower

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

Pemeriksaan Kesihatan Secara Percuma Sempena Dengan Pembukaan Shaklee HQ

Shaklee HQ telah beroperasi di Geow Tower bermula pada 28 April 2017 yang lalu. Sempena dengan pembukaan, karnival kesihatan terbuka kepada orang ramai, tidak terhad kepada ahli Shaklee telah diadakan pada 6 dan 7 Mei 2017 yang lalu.

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

Ada booth pemeriksaan kolesterol dalam darah, pemeriksaan tulang, periksa tekanan darah, kandungan gula dalam darah, pemeriksaan payudara serta khidmat nasihat pemakanan secara percuma disediakan di sana. Karnival kesihatan kali kedua pula bakal diadakan pada 20 dan 21 Mei 2017. Sesiapa yang berkelapangan. Rugi kalau tidak rebut peluang pemeriksaan kesihatan secara percuma ini.

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

Jom Daftar Sebagai Ahli Shaklee Hanya RM68.90 Sahaja

Kepada sesiapa yang belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee, jangan segan-segan hubungi Kak Yong. Dengan RM68.90 anda akan dapat kit permulaan serta membeli produk dengan harga ahli. Dengan adanya HQ Shaklee yang terbaru lagi mudah you all hendak membeli dengan adanya Shaklee ID sendiri. Jimat sehingga 15% berbanding harga di pasaran. Selain itu, banyak juga ilmu bau serta tips-tips pengambilan produk dalam usaha menjaga taraf kesihatan seisi keluarga.

HQ Shaklee Bertukar Ke Sunway Geo Tower

So, jangan segan, jangan malu untuk hubungi Kak Yong

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

4 Comments

  1. Noriza Abdul Rahman May 18, 2017
    • Azimah October 5, 2017
  2. nurrazali May 18, 2017
    • Azimah October 5, 2017