Hilangkan Mengantuk Dengan Cinch Tea

Kelmarin kak Yong kongsi tips elakkan mengantuk. Hari ini Kak Yong nak cerita teh istimewa Shaklee yang boleh hilangkan mengantuk. Tak percaya apa yang Kak Yong kata? Sila jangan percaya! You all kena cuba try sendiri teh hijau Shaklee, baru tahu betul ke tidak boleh hilangkan mengantuk.

Hilangkan Mengantuk Dengan Cinch Tea

Cara lain yang mudah untuk hilangkan mengantuk hanya ambil sepeket Cinch Tea Shaklee. Boleh bancuh dengan air suam mahupun sejuk. Shake-shake atau kacau dengan sudu pun boleh. Tambah madu sedikit dan perahan lemon. Sedap sungguh. Sesuai untuk diminum waktu pagi mahupun petang.

Kalau minum, effects pertama sekali yang you all rasa ialah mata akan menjadi segar bugar. Tiba-tiba sahaja akan menjadi lebih bertenaga. Paling syok, badan akan mula berpeluh-peluh walaupun tengah duduk sahaja tanpa apa-apa aktiviti. Memang kesan ketara untuk mereka yang selalu sahaja mengantuk tapi mahu elakkan kafien dalam diet harian.

Hilangkan Mengantuk Dengan Cinch Tea

Cinch tea ini diperbuat daripada teh putih, teh hijau dan juga teh merah. Pernah dengar tak yang teh hijau boleh atasi symptom mengantuk. Bayangkan sahaja dengan gabungan tiga jenis teh In Shaa Allah mata akan menjadi segar-bugar.