Group Meeting Pengedar Shaklee Genkimomma

Group Meeting Pengedar Shaklee Genkimomma di Setia Alam.

Hari sabtu yang lepas satu sesi santai Group Meeting pengedar Shaklee Genkimomma tentang ilmu internet marketing telah dilaksanakan dengan jayanya. Group meeting ini bukan selalu pun diadakan cuma sebulan sekali sahaja bagi merapatkan ukhuwah beserta perkongsian ilmu untuk dimanfaatkan bersama. Antara mereka yang join group meeting pengedar Shaklee Genkimomma ialah sudah tentu mentor Shaklee saya kak Arnie Genkimomma dan juga adik-beradik Shaklee saya yang lain iaitu dari MyNutrisi, MyChibibox, CelikNutrisi, Healthybabykawai, MiracleVitaminss, myinfovitamin, kedainutrisi dan juga NurSinergi Vitamin.

Kelas SEO Farid Laham

Group Meeting pengedar Shaklee Genkimomma yang riuh-rendah

Sebagai ibu yang bekerja sepenuh masa, mesti ada yang risau untuk join bisnes Shaklee ini. Lebih-lebih lagi kalau terpaksa menghadiri sesi group meeting pada hujung minggu. Sebenarnya, tiada paksaan untuk anda sama ada hendak mengikuti atau tidak group meeting pengedar Shaklee Genkimomma. Semuanya atas kehendak anda sendiri. Namun, jangan risau jika anda hendak memeriahkan lagi sesi group meeting Pengedar Shaklee Genkimomma boleh bawa sekali suami dan juga anak-anak. Ada ruangan istimewa untuk kanak-kanak menghabiskan masa bermain bersama-sama. Bisnes Shaklee adalah bisnes keluarga. Sambil menimba ilmu sambil melihat keletah anak-anak di hadapan mata.

Suasana Mesra Keluarga Di Kelas SEo Farid Laham

Medium lain Group Meeting pengedar Shakleee Genkimomma

Selain mengadakan sesi pertemuan beramai-ramai, antara medium lain yang digunakan untuk Group Meeting pengedar Shaklee Genkimomma ialah dengan mengadakan sesi perbincangan melalui What’s App group, FB Group, perkongsian melalui email, coaching melalui application Webinar dan lain-lain lagi. Saya pasti kita semua ada telefon pintar dan amatlah rugi jika tidak menggunakan kemudahan tersebut untuk menimba ilmu atau menjana pendapatan tambahan bagi mengubah cara hidup kepada lebih baik.

Bagaimana nak sertai group meeting pengedar Shaklee Genkimomma

Anda boleh terus hubungi saya sekiranya anda berminat untuk menyertai kumpulan di bawah naungan Genkimomma. Untuk menjadi pengedar Shaklee yang berjaya, sebenarnya kumpulan sokongan yang betul amat-amat penting sebelum anda memilih penaja untuk anda. Dengan mendaftar di bawah saya, In Shaa Alllah tips-tips untuk berjaya akan saya kongsikan dengan lebih berkesan tidak kiralah dari segi kerohanian, medium internet marketing mahupun perniagaan secara offline. Saya tidak menjanjikan kejayaan akan datang dengan mudah, namun dengan usaha yang berterusan, doa serta tawakal In Shaa Allah kita boleh berjaya bersama-sama.

Speaker Muaz Faris di Kelas SEo Farid Laham

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

6 Comments

  1. Hafizul September 24, 2014
    • Azimah September 24, 2014
  2. Myra Jay September 24, 2014
    • Azimah September 24, 2014
  3. Muaz September 27, 2014
    • Azimah October 1, 2014