ESP kudapan terbaik wanita hamil

Sudah semestinya ESP kudapan terbaik wanita hamil. Baunya yang harum, perasa vanila serta rasa soya yang mild memang sesuai dengan nature ibu hamil.

Wanita hamil memang perlu memastikan perut sentiasa berisi dengan makanan. Pengalaman saya sendiri, jika lambat makan memang mudah sangat mendapat angin pedih hulu hati yang boleh membawa kepada sesi meluahkan isi perut tahap melampau. Saya memang tiada alahan tetapi jika lambat makan memang akan muntah-muntah yang teruk sehingga lembik.

ESP kudapan terbaik wanita hamil

Elakkan morning sickness dengan ESP

ESP kudapan terbaik wanita hamil kerana memberikan rasa kenyang lebih lama. Tahap glisemik indeks yang rendah memang bagus untuk memberikan pelepasan tenaga berpanjangan kepada ibu mengandung. Ibu hamil yang mengidap diabetis type dua juga sesuai ambil ESP.

Selain itu, ESP juga lengkap dengan asid amino yang elok untuk perkembangan sel-sel ibu serta bayi dalam kandungan. Pengalaman sendiri ketika mengamalkan ESP ketika hamil anak ketiga dahulu, kulit bayi memang cantik, halus, mulus dan putih melepak. Jangan takut, jika ada khabar angin yang menyatakan bahawa makan soya boleh menyebabkan kulit bayi mendapat ekzema. Ini mungkin juga dipengaruhi oleh pemilihan soya yang diambil ketika hamil. Soya ESP adalah soya Non-GMO yang memang tidak diubah secara ginetik serta penghasilan ESP memang terpelihara isoflavonesnya secara semulajadi.

ESP kudapan terbaik wanita hamil

ESP kudapan terbaik wanita hamil

Selain itu, ESP kudapan terbaik wanita hamil berbanding dengan jeruk dan makanan ringan yang merapu. Kaya dengan pelbagai khasiat kalsium, zat besi yang memang membantu menguatkan tulang ibu dan bayi serta mencegah masalah anemia yang disebabkan oleh bacaan HB rendah ketika hamil.

Saya nak kongsi pengalaman sendiri yang memang menjadikan ESP sebagai kudapan ketika hamil. Sebelum bertolak ke pejabat, saya memang bancuh dua sudu ESP bersama dengan Performance Drink. Terus siap sedia diminum sebagai sarapan segera yang berkhasiat. Mudah sangat menyediakan ESP kudapan terbaik wanita hamil. Ini membantu saya untuk mengalas perut yang memang selepas celik mata sahaja sudah berkeroncong. Kalau saya lewatkan minum ESP, memang ketika mandi waktu pagi akan mengalami sesi muntah hijau. Bab muntah awal pagi saya elakkan, sebab akan membawa kepada sesi mood swing sepanjang hari.

Kebaikan ESP

Kebaikan ESP

Jika saya lapar waktu malam sebelum tidur, ESP juga membantu saya untuk tidur lena. Cuma bancuh sahaja dengan air suam. Teguk secawan ESP membuatkan perut merasa penuh dan boleh sahaja tidur lena sepanjang malam. Memang saya syorkan ESP kudapan terbaik wanita hamil. Ianya juga membantu saya untuk mengelakkan makan dalam kuantiti yang banyak serta mengawal peningkatan berat badan yang sihat dan normal ketika hamil.

Walau bagaimanapun, ESP ini agak mahal juga. Satu canister berharga RM150 dan tahan sehingga satu ke dua bulan bergantung kepada kekerapan bancuhan. Tetapi, jangan risau, pulangan wang anda dalam membeli ESP adalah pelaburan terbaik dari segi kesihatan ibu ketika hamil dan juga bayi dalam kandungan. Selain itu, bonus rakan sekeliling pasti menegur kulit wajah anda yang semakin nampak cerah berseri serta halus mulus seawal 90 hari. Jangan risau, jika anda tidak boleh minum soya seperti itu sahaja, saya akan bekalkan resepi menarik untuk anda cuba dengan ESP kudapan terbaik wanita hamil.

ESP kudapan terbaik wanita hamil

Buah-buahan yang boleh dibancuh dengan ESP

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

6 Comments

  1. nord October 1, 2014
    • Azimah October 9, 2014
  2. rokiah October 3, 2014
    • Azimah October 9, 2014
  3. tuty October 18, 2014
  4. Nadra October 23, 2014