Demam & Performance Drink

Balik dari bengkel NDT di Melaka anak bujangku demam selepas balik bercuti. Haiii….lama sangat berendam dalam kolam. Cuaca sememangnya panas terik. Si Harith ni kalau demam memang akan mengambil masa nak kebah. Badannya memang akan panas near 40 degree. Selalunya kena habis dua botol ubat demam barulah kebah….kali ni memang siap standby ubat demam dua botol.
 
Dah namanya demamkan, selera makan pun hilang. Minum air pun tak banyak. Tapi kali ni saya praktikkan mandi sekerap-kerapnya dengan minum Performance Drink. Bagi Mealshake dia geleng kepala. Biasalah susu, direjectnya awal-awal. Memang keraplah dia minum Performance Drink tu. Alhamdulillah kali ni demam tak lama. Botol ubat pun tak sampai sebotol demam sudah kebah.

Performance Drink ni memang bagus. Atlet-atlet Antarabangsa pun minum juga. Even Shaklee involved dalam projek penghantaran angkasawan dengan membekalkan Performance Drink. Ia mempunyai 67% otot glikogen(sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera. Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif Opticarb meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh. Antara kebaikan Performance Drink ni :
  • Meningkatkan Daya Ketahanan Badan bagi menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal
  • Membekalkan Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal bagi mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh badan dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh
  • Mencegah Penyahhidratan (kalau ceri-beri sesuai untuk kembalikan air dalam badan)
  • Mengekalkan Paras Gula dalam Badan
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934