Daftar Sebagai Ahli Dan Nikmati Diskaun Menjunam Vivix

Bulan ini istimewa untuk penggemar Vivix. Vivix ni memang best seller. Kalau sudah cuba sekali memang terus jatuh cinta. Berbaloi diamalkan setiap hari untuk penjagaan kesihatan jangka masa panjang.

Selain itu, Vivix juga berupaya membantu dalam memperelokkan masalah kesihatan bagi penyakit kritikal. Kiranya sebagai back up selain daripada rawatan daripada pihak hospital.

Kalau you all memang pengguna Vivix yang tegar dan belum lagi menjadi ahli Shaklee, wajib rebut peluang ini. bayangkanlah harga sebotol Vivix sahaja sudah RM503.50 sebotol. Antara yang istimewa kalau you all membeli dua botol Vivix bulan ini dan berdaftar sebagai ahli ialah :

 

Yuran Keahlian Percuma

Promosi ini terbuka kepada mereka yang belum berdaftar sebagai ahli. Percuma yuran keahlian sebanyak RM68.70 dengan setiap pembelian 2 botol Vivix.

Kos Penghantaran Percuma

Setiap pembelian pihak Shaklee akan menanggung kos penghantaran sebanyak RM10.60

Diskaun Lagi Sebanyak 5% dan Cash Back

Bagi setiap pembelian dua botol Vivix dalam satu resit, you all layak untuk menikmati diskaun sebanyak 5% lagi daripada harga ahli. Bayangkanlah, sudah jimat dapat beli dengan harga ahli, tambah lagi potongan harga 5%. Selain itu, you all akan dapat cash back RM36.10 yang akan dikreditkan ke dalam akaun bank masing-masing.

Dengan harga ahli you all akan menikmata penjimatan sehingga RM150.00. Kalau bukan harga ahli, you all jimat wang besar lebih daripada RM300.00. WOOHOOO siapa yang tidak mahu berjimat banyak.

Cara Mahu Dapatkan Vivix

 

Berita baik! Anda boleh beli Vivix pada harga lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, dan terus nikmati penjimatan sehingga RM155.00. Beli 2 botol Vivix, dan dapat keahlian Shaklee percuma + penghantaran kurier percuma seluruh Malaysia + cash rebate bulan hadapan. Best sangat!

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian Vivix.

Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian Vivix dan produk Shaklee dari Kak Yong.

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com