Chewable C Tidak Akan Dijual Lagi

Terkejut tidak tengok tajuk kak Yong kali ini. Vitamin C kanak-kanak Chewable C ini memang kegemaran anak-anak kak Yong. Shaklee buat announcement yang cuma akan menjual stok yang sedia ada sahaja. Selepas habis memang tidak akan dijual lagi.

Tapi, janganlah risau sampai nak memborong seumur hidup pula. Chewable C akan dijual semula pada tahun 2018. Kiranya kena tunggu setahun baru akan dijual semula.

Chewable C Tidak Akan Dijual Lagi

Hai, memang kena sangat borong sebab anak-anak suka sangat mengulang makan vitamin C ini buat macam gula-gula. Tak bahaya pun kalau terlebih ambil. Paling kurang cuma akan cirit-birit sahaja. Itu memang kesan kalau terlebih ambil vitamin C. Sepanjang ambil, belum pernah anak-anak kena cirit birit.

Paling istimewanya Chewable C ini mudah dikunyah. Rasanya macam asam masin Pikin tu. Ada bioflavonoid dan juga rose hips untuk penyerapan berganda. Ibu-ibu yang mabuk-mabuk ketika hamil mesti jadikan vitamin ini sahabat baik you all. Lebih baik dari makan asam yang banyak asid.

Chewable C Tidak Akan Dijual Lagi

Nak cuba bagi anak-anak boleh hubungi Kak Yong di talian 0163964090 sementara stok masih ada.