Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Ramai orang suka betul benda percuma. Saya pun tidak ketinggalan juga. Ramai yang masih tak pasti lagi cara dapat keahlian Shaklee percuma. Saya pun terjebak dengan Shaklee memang dengan free membership.

Apa yang wajib anda buat sebagai cara dapat keahlian Shaklee percuma ialah beli sebarang produk Shaklee yang berharga RM660 ke atas atau bersamaan dengan 200uv. Ini memang wajib anda ikut jika idamkan keahlian percuma.

Selain itu juga, gabungan supplement yang paling mantap dalam Shaklee juga membantu anda mendapatkan keahlian percuma dengan mudah.

  • Beli dua botol Vivix
  • Beli 3 kotak Shaklee Collagen Powder
  • dan juga promo tambahan bulan ini iaitu Beli 6 Percuma ESP setong juga boleh bagi anda peluang untuk dapat keahlian percuma.

cara dapat keahlian Shaklee percuma

Kalau dah idamkan serta penuhi cara dapat keahlian Shaklee percuma tentu juga saya akan berkongsi dengan semua faedah dan kebaikan dengan menjadi ahli Shaklee

  • Pertama sekali anda berpeluang untuk menimba ilmu nutrisi. Orang kata kalau makan supplement pun mesti tahu cara yang betul supaya nampak kesannya dan berbaloi kepada wang anda
  • Dapat beli produk Shaklee dengan harga ahli. Jimat 15 hingga 25% daripada harga jualan
  • Boleh jana income sampingan. Jika jual kepada bukan ahli dapat untung runcit 15 hingga 25%.
  • Peluang untuk dapatkan bonus tunai, bonus kereta serta bonus percutian jika anda benar-benar serius dalam Shaklee. Itupun setelah memenuhi syarat dan terma yang telah ditetapkan.

Pengalaman sendiri dahulu, saya memang beli set penyusuan, set kecantikan serta set tambah tenaga semasa dalam rawatan kemoterapi mak saya memang salah satu cara dapat keahlian Shaklee percuma. Jom hubungi saya untuk tahu gabungan vitamin yang sesuai bagi meningkatkan peluang cara dapatkan keahlian Shaklee percuma anda.

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Awek Cute, Love Mummy Gojes dan Pakej Sihat

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

3 Comments

  1. Mama Olin October 25, 2014
  2. Nurul Fazreen Othman October 26, 2014
  3. tuty October 30, 2014