Cara Bancuh ESP Shaklee

Ramai orang kalau tanya berkenaan dengan ESP Shaklee ini, rata-rata komennya sama sahaja. “Alah jenis serbuk ke, saya malas nak bancuh-bancuh ni kak”. Alahai dik…kalau malas tak dapatlah khasiat ESP yang memang superb dan meletop tu. Sebenarnya terdapat pelbagai cara bancuh ESP Shaklee. Boleh diminum suam mahupun sejuk. Resepi ESP Shaklee ini juga boleh dipelbagaikan.

Cara bancuh ESP Shaklee paling mudah

Kak Yong paling sangat suka resepi ini. Sungguh mudah dan juga boleh disediakan dalam masa yang paling singkat. Kak Yong selalu ambil sebelum mandi untuk ke tempat kerja pada waktu pagi yang kena sentiasa cepat. Caranya tuangkan air suam ke dalam bekas shaker. Campurkan dua ke tiga sudu besar ESP. Goncang-goncang dan ready to drink. Memang sedap rasanya. Soya yang tidak berbau dan juga sesuai sangat dengan kepekatan yang dikehendaki.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Cara bancuh ESP Shaklee yang sejuk

Resepi ini istimewa kepada mereka yang suka minum sejuk dan sesuai dijadikan kudapan ringan mahupun snack mudah yang mengenyangkan. Kalau suka cara bancuh ESP Shaklee yang plain sahaja boleh cuba resepi di atas tapi tukar sahaja dengan menggunakan air sejuk. Jika suka boleh juga dicampurkan dengan fresh juice seperti fresh orange, guava juice atau pun apple juice. Tuangkan dalam shaker. Campurkan dua ke tiga sudu besar ESP. Shake-shake uollsss….bolehlah minum. Sungguh menyegarkan dan mengenyangkan.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Cara Bancuh ESP Shaklee dengan fresh fruits.

Masukkan sahaja tiga sudu ESP, boleh campur dengan fresh milk dan juga buah strawberi, buah naga, pisang atau anggur ke dalam blender…Kisarkan dan masukkan dalam gelas untuk diminum.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Boleh juga bancuh ESP dengan susu coklat, milo, oat dan apa jua yang serasi dengan citarasa anda. Jangan lupa ya, bulan ni promosi ESP dengan harga diskaun yang sungguh hebat. Beli dua canister ESP dapat diskaun 5% ataupun beli 6 ESP percuma satu lagi ESP. Untung ke huuuntung?

Pembelian melalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik ESP  dan boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

One Response

  1. Noriza Rahman March 12, 2016