Cantik Semulajadi Tanpa Solekan

Semua orang impikan kulit muka yang halus, mulus dan juga berseri-seri. Paling best sekali kulit yang tidak memerlukan kita untuk memakai mekap atau solekan yang tebal-tebal Bagi Kak Yong rahsia cantik semulajadi tanpa solekan telah pun menjadi amalan seharian dan pastinya tidak akan diabaikan penggunaannya. Sejak dua tiga minggu yang lepas memang menjadi viral bahawa seorang suami menyaman isterinya selepas melihat wajah isterinya buat pertama kali tanpa mekap.

Cantik Semulajadi Tanpa Solekan

Kak Yong percaya untuk cantik semulajadi tanpa solekan paling utama sekali ialah kulit kita mendapat cukup khasiat dan vitamin. Apabila mendapat khasiat dan juga vitamin yang mencukupi, maka kulit cantik, sihat dan berseri-seri pasti kita miliki. Kak Yong mahu berkongsi dengan anda semua Set Kecantikan Lengkap Shaklee yang boleh membantu anda memperolehi kulit yang halus, mulus, cerah, berseri-seri serta awet muda.

Sel kulit muka kita akan mati selepas 21 hari. Maksudnya, sel kulit baru akan terhasil setiap 21 hari. Makanan bagi sel yang sihat ialah protein. Oleh sebab itu, pengambilan ESP minuman protein soya tanpa GMO memang menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru yang lebih sihat dan cerah berseri. Jangan risau, soya ini In Shaa Allah tiada kesan sampingan serta selamat diambil untuk jangka masa panjang. Mahukan kulit yang bersih, halus dan mulus, pengambilan protein soya ESP adalah pilihan Kak Yong dan juga rahsia utama cantik semulajadi tanpa solekan. Anda kena cuba sendiri untuk melihat kesannya.

Cantik Semulajadi Tanpa Solekan

Selain itu, pengambilan Sustained Released Vita-C Plus juga membantu untuk mencerahkan kulit serta memberikan kesan glowing yang diidamkan. Mahukan kulit kemerah-merahan secara semulajadi tanpa perlu blusher pengambilan vitamin C secara konsisten setiap hari memang membantu. Selain itu, antioksidan yang tinggi juga menjadikan kulit kita kelihatan muda dari usia sebenar. Jika anda mempunyai parut jerawat, vitamin C membantu untuk menyembuhkan luka-luka akibat jerawat di muka dengan lebih cepat.

Untuk kelihatan cantik semulajadi tanpa solekan juga, tona muka hendaklah sekata. Jika anda mempunyai masalah kulit wajah berbelak serta warna yang tidak sekata, pengambilan B Complex membantu untuk meratakan tona kulit wajah. B Complex membantu masalah pigmentasi serta iritasi akibat daripada pendedahan kepada cahaya matahari serta alam sekitar yang tercemar.

Jika anda mempunyai masalah parut jerawat, kombinasti vitamin E merupakan penyelesaian terbaik. Vitamin E Complex membantu untuk memulihkan parut lama dan baru serta menjadi kulit wajah semakin bersih. Ianya juga, membantu mengurangkan masalah sunburn bagi mereka yang terpaksa bekerja di bawah matahari terik. Vitamin E juga memberikan kesan awet muda dan kulit cantik yang cukup ketara dengan mengurangkan masalah kedutan pada kulit.Cantik Semulajadi Tanpa Solekan

GLA Complex Shaklee juga membantu untuk memberikan kesan kulit cantik. Ianya juga menstabilkan hormon dalam badan yang memberikan kesan kulit cantik. Selain itu, jika anda mempunyai masalah jeragat serta tompok hitam di muka, GLA Complex membantu menyelesaikan masalah tersebut yang mana punca jeragat atau tompok hitam berkait rapat dengan hormon badan yang tidak stabil. Kandungan Omega-6 dalam GLA Complex juga elok untuk menjadikan kulit cantik berseri.

Kepada mereka yang mempunyai masalah jerawat kronik, pengambilan Zink Complex adalah pilihan terbaik bagi anda. Zink membantu untuk melawan bakteria yang terdapat dalam jerawat tersebut. Jerawat akan cepat kecut serta kering. Kemudian, barulah proses mencantikkan kulit dapat dimulakan dengan tindak balas pengambilan vitamin-vitamin lain.

Cantik Semulajadi Tanpa Solekan

Kak Yong pasti, ramai juga yang impikan kulit tanpa minyak berlebihan sebagai salah satu cara cantik semulajadi tanpa solekan. Pengambilan Vitamin A membantu menstabilkan liang-liang roma pada kulit yang mengeluarkan minyak berlebihan ini. Carotomax merupakan sumber vitamin A yang juga mengandungi astaxanthin yang sememangnya banyak digunakan dalam pembuatan minuman kecantikan. Astaxanthin berfungsi untuk melindungi kulit dari panahan matahari, melewatkan proses kedutan penyebab penuaan serta menggalakkan penghasilan sel yang sihat supaya kulit menjadi halus, mulus dan cerah berseri.

Kak Yong sudah bercerita panjang lebar tentang segala fungsi vitamin untuk kelihatan cantik semulajadi tanpa solekan. Boleh juga hubungi Kak Yong untuk mengetahui kombinasi vitamin yang mana sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

Pembelian Set Kecantikan Lengkap Shaklee melalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik dan boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

buy now

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com