Bulan Mac Yang Awesome

Sedar tak sedar sudah masuk bulan Mac. Cepat sunguh masa berlalu. Masa yang dah pergi memang takkan kembali lagi. Oleh sebab itu, kak Yong harap semua di luar sana  hargailah apa yang ada di sekeliling kita sekarang. Bulan Mac yang awesome, In Shaa Allah sesuatu yang menggembirakan dan keajaiban bakal berlaku kepada kita semua.

Mungkin ramai yang tahu, bahawa bulan Mac yang awesome ini juga merupakan tahun baru dalam calendar Shaklee. Yang seronoknya, segala jenis insentif dan juga collection conference point akan diwar-warkan untuk menjadi rebutan para pengedar sah yang berdaftar sahaja.

Memang syarat utama untuk merasa cash insentif serta percutian secara percuma kenalah berdaftar dahulu menjadi ahli Shaklee. Nak rebut percutian percuma serta ansuran kereta pula kenalah berusaha naik pangkat sebagai Supervisor Shaklee.

Bulan Mac Yang Awesome

Sebenarnya bulan mac yang awesome juga boleh menjadi permulaan bagi anda di luar sana yang belum lagi menjadi ahli berdaftar untuk memulakan langkah awal menjadi ahli Shaklee. Lagi cepat jadi ahli, lagi cepatlah mendapat keistimewaan dari Shaklee. Paling best, dapat beli produk dengan harga ahli. Selain itu, berpeluang juga untuk menjana pasif income yang mana tahu suatu hari nanti Kak Yong doakan boleh menjadi punca pendapatan yang utama serta lebat bagi anda.

Oleh sebab itu, Kak Yong rasa bulan mac yang awesome ini mungkin menjadi titik perubahan hidup anda. Yang penting anda kena pilih mentor dan group yang betul dapat membimbing anda bukan sahaja menjana pendapatan tambahan, tetapi juga kaya di dunia dan juga untung di akhirat kelak. In Shaa Allah.

2 Comments

  1. Noriza Rahman March 3, 2015
    • Azimah March 3, 2015