Bengkel Nutrisi Shaklee

Hari yang sungguh sibuk bagi saya. Pagi-pagi lagi sudah hantar anak bujang saya ke sekolah. Sekolah cuti ganti untuk sambut hari raya nanti. Ada aktiviti sukaneka bagi tahun satu hingga tahun 3. Mungkin memudahkan cikgu-cikgu mengajar satu sesi sahaja. Saya awal-awal lagi sudah minta maaf pada Harith kerana tidak dapat tunggu lama pada hari sukanekanya kerana saya sudah book tiket ke Bengkel Nutrisi Shaklee sebulan lebih awal.

Bengkel-Nutrisi-Shaklee-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun

Bengkel Nutrisi Shaklee

Bengkel Nutrisi ini diadakan di Berjaya Hotel Time Square. Participants sebanyak 400 orang. Memang rasa bertuah sangat dapat join Bengkel Nutrisi Shaklee yang Mega kali ini kerana orang di luar sana berebut-rebut nak beli tiket, tapi tak dapat. Konsep tiket ini first comes, first serve. Sebenarnya ini kali kedua saya join Bengkel nutrisi. Thanks tu mentor saya Master Arni dari GenkiMomma yang telah book awal-awal tiket untuk kitorang. Mesti you all nak tahu siapa kitorang tu kan. Yang join bengkel kali ini adalah sideline yang hubungan kitorang memang akrab sangat. Sentiasa tolong menolong dan juga bagi tunjuk ajar dalam bidang bisnes, kerohanian mahupun konsultansi produk. Antara yang join bengkel tadi Kak Yana dari Vitamin Kita, Kak Noriza yang memang special turun dari Perlis owner Miraclevitaminss, Tuty Rahiza dari Mychibibox, Hanis dari healthy kawai, kak mai dari Mynutrisi dan nazemiya. Semua total ahli group GenkiMomma yang join begkel adalah 30 orang. Saya seperti biasa mesti ditemani dengan business partner saya yang merangkap adik saya Amirah Mohd Zainuddin.

Bengkel-Nutrisi-Shaklee-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Rakan Seperjuangan dari group GenkiMomma

Kenapa saya suka Bengkel Nutrisi? Kalau nak jadi SID yang berjaya mestilah penuhi dada dengan ilmu. Banyak betul ilmu baru dan lama yang direfresh setiap kali attend bengkel ini. Antara contoh yang saya pelajari ialah proses pertumbuhan tulang wanita akan mencapai tahap maksimum selepas tiga tahun dari tarikh pertama wanita itu period. Jika tak mahu pertumbuhan terbantut, dalam tempoh tiga tahun itu, bagilah anak-anak dara you all kalsium secukupnya. Walau bagaimanapun, pertumbuhan lelaki akan berterusan sehingga umur 21 tahun.

Selain itu, segala keistimewaan Shaklee serta produk dapat dipelajari dengan lebih mendalam lagi. Dengan ilmu baru yang diperolehi menjadikan saya lebih yakin lagi untuk consult pelanggan kesayangan saya berdasarkan dengan kehendak dan keperluan kesihatan mereka. Saya juga boleh berkongsi tentang kelebihan produk Shaklee berbanding dengan jenama lain serta keistimewaan Shaklee dalam memenuhi kehendak kesihatan serta kewangan anda.

Seperti biasa, bengkel dan training Shaklee tidak kiralah anjuran group perniagaan sendiri mahupun Shaklee sememangnya mesra family. Boleh bawak husband join, bawak anak jika tiada orang nak jaga. Makanan yang disediakan juga sedap tau. Yang paling istimewa, dua orang dari group GenkiMomma dijemput untuk jadi speaker untuk bagi testimoni mereka dengan produk Shaklee. Tahniah kepada Kak Yana & Tuty 🙂 Banyak juga tips-tips kesihatan dapat dipelajari jika berpeluang join bengkel ini. Antaranya tips menangani masalah kolesterol, tips mencegah sakit jantung, tips mengawal diabetes yang boleh membawa kepada penyakit kritikal, tips kecantikan, tips untuk ibu-ibu mengandung, tips ibu menyusukan bayi dan banyak lagi. In Shaa Allah akan saya praktikkan dalam memberikan konsultansi yang terbaik untuk anda semua. Dan juga special entri untuk you all akan saya share secara berpanjangan.

Sijil-Bengkel-Nutrisi-Shaklee-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-JAlan-Kebun-Sri-Muda

Sijil Bengkel Nutrisi Shaklee

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934