Awet Muda Dengan Vitamin

Bila dah masuk usia tiga puluhan ini, memang motif menjaga diet seimbang adalah untuk kesihatan dan juga kecantikan. Dengan mengamalkan pemakanan seimbang berserta dengan vitamin Shaklee In Shaa Allah merupakan pelaburan kesihatan yang berbaloi untuk jangka masa panjang. Selain itu, antara bonus yang saya perolehi ialah secara tidak langsung ialah kesan awet muda dengan vitamin. Ramai juga yang tidak menyangka usia saya sudah mencecah 32 tahun. Sebenarnya vitamin memang boleh memberikan kesan awet muda kepada kita.

Awet-Muda-Dengan-Vitamin-Set-Antioksidan-Vita-E-Complex-Sustained-Release-Vita-C-Plus-Carotomax-Pengedar-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Awet Muda Dengan Vitamin

Mesti ramai yang sedar kulit merupakan organ yang paling banyak pada badan kita. Dengan meningkatkan kesihatan kulit, kita boleh kelihatan lebih muda dan menghalang kulit daripada menjadi kering ataupun mengidap kanser kulit. Amalkan makanan berkhasiat dapat meningkatkan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam. Selain itu, amalkan pemakaian produk kecantikan dan juga set pelembap yang selaat serta dihasilkan secara semulajadi untuk kesihatan kulit yang meletooop. Antara vitamin yang dapat membantu awet muda ialah:

Vitamin E. Antioksidan yang tinggi dalam vitamin E bantu melawan kesan radikal bebas akibat daripada pencemaran alam sekitar seperti habuk, debu dan asap mahupun pencemaran racun serangga daripada sumber makanan harian kita. Selain itu, vitamin E juga turut memelihara kelembapan kulit, keanjalan kulit, menghilangkan parut-parut dan juga mencegah kedutan untuk tampak lebih muda. Dengan mencegah kemunculan kedutan, kulit wajah kita akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar. Sempena dengan promosi Bulan Jun 2014 ini, baik anda apatkan pek promo Beli 6 botol Vita-E Complex percuma 1 botol lagi untuk dikongsi bersama kawan-kawan.

Vitamin A. Vitamin A juga tinggi antioksidan. Ramai customer saya yang amalkan CarotoMax memberi feedback positif bahawa kulit mereka juga menjadi lebih sihat, lembap dan tidak kering mahupun bersisik lagi. Vitamin A juga membantu memperbaiki kerosakan kulit akibat daripada sinaran matahari yang terik. Jika kulit kurang vitamin A, gejala kulit kering dan kelihatan lebih tua dari usia sebenar akan jelas kelihatan di kulit. Selain itu, vitamin a juga membantu menghilangkan garis-garis halus dan menggantikan kehilangan nutrien pada kulit.

Vitamin C merupakan penggalak kepada penghasilan kolagen dalam badan. Bila badan cukup kolagen tiadalah kelihatan kedut sana sini dan juga kesan menggeleber pada anggota badan. Di Shaklee kami ada Sustained Release Vita-C Plus yang semamngnya glamour dan terbukti berkesan serta selamat diamalkan untk jangka masa panjang. Selain itu, dengan pengambilan vitamin C sistem imun badan juga dapat ditingkatkan yang secara tidak langsung akan terpancar di bahagaian kulit yang sihat.

Untuk mereka yang mahu awet muda dengan vitamin, boleh cuba set Antioksidan Shaklee ini. Harga memang murah sangat dan mampu milik. Sebotol tahan sehingga 2 ke empat bulan. Memang berbaloi sangat. Jom dapatkan hari ini supaya boleh kelihatan glowing pada hari raya nanti mahupun untuk kelihatan 5 tahun lebih muda. Saya tak tipu, coz orang sekeliling masih menyangka saya berumur dalam lingkungan 25 ke 26 tahun. Alhamdulillah, dengan izin Allah dan usaha yang istiqamah jua.

Awet-Muda-Dengan-Vitamin-Set-Antioksidan-Vita-E-Complex-Sustained-Release-Vita-C-Plus-Carotomax-Pengedar-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Awet Muda Dengan Vitamin

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934