Atasi Kulit Bermasalah Dengan Set Kecantikan Shaklee

Ramai yang idamkan kulit cantik dan sanggup lakukan apa sahaja untuk kelihatan cantik. Ada juga yang tidak sabar-sabar dan mahukan result cantik itu dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, you all kena ingat kalau yang cepat hasilnya belum tentu lagi selamat.

Kak Yong nak bercerita sikit tentang Set Kecantikan Shaklee. Kelmarin dah kongsi pulihkan tona kulit tak sekata melalui ramuan semulajadi. Hari ini kita cuba pula secara dalaman dengan mencukupkan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh kulit supaya kelihatan cantik.

Atasi Kulit Bermasalah Dengan Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee

Kak Yong cuma nak perkenalkan kepada you all Set Kecantikan Shaklee yang paling asas sahaja. Berupaya untuk memulihkan tona kulit tak sekata, mengatasi masalah jerawat serta memperbaiki parut-parut pada muka.

  • B Complex yang elok diamalkan bagi memulihkan tona kulit tidak sekata. Mahukan kulit glowing dari dalam, elok amalkan B Complex setiap hari. membantu menyelesaikan masalah pigmentasi pada kulit wajah.
  • Sustained Released Vita-C Plus membantu mencerahkan kulit dari dalam serta memulihkan masalah jerawat pada kulit
  • Vita-E Complex memberikan kesan kulit yang lebih halus serta memulihkan parut-parut jerawat baru dan lama pada kulit wajah
  • ESP membantu dalam memulihkan sel-sel kulit wajah yang rosak akibat daripada masalah jerawat serta sinaran cahaya matahari. menjadikan kulit semakin licin, kurang berparut serta cerah bersih secara semulajadi. Menampakkan kesan kemerahan (glowing) yang diidamkan oleh semua wanita.

Atasi Kulit Bermasalah Dengan Set Kecantikan Shaklee

Amalkan Set Kecantikan Shaklee Secara Konsisten

Suka Kak Yong ingatkan kesan Set kecantikan Shaklee ini bergantung kepada individu. Pengambilan secara konsisten dan istiqamah adalah perlu. Kalau you all jenis yang mahukan kelihatan cantik dengan segera, pengambilan Set Kecantikan Shaklee bukan jawapannya.

Cara nak dapatkan Set Kecantikan Shaklee?

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan Set Kecantikan Shaklee hari ini, boleh terus buat pembelian Set Kecantikan Shaklee di sini (klik) . Harga Set Kecantikan Shaklee ialah RM498.65 sahaja tidak termasuk kos penghantaran. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Set Kecantikan Shaklee akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian +  Set Kecantikan Shaklee.

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com