5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Senario yang biasa apabila saya mengajak rakan-rakan untuk menjadi ahli Shaklee ialah mereka mesti tidak berminat. Ramai yang memang consume produk Shaklee tetapi malas nak jadi ahli. Sebenarnya banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee ini.

Antara 5 kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah yang pertama sekali boleh mendapatkan produk Shaklee dengan harga yang lebih murah. Jimat sehingga 25% daripada harga pasaran. Berpeluang juga mendapatkan promo bulanan daripada Shaklee yang menawarkan pembelian 6 botol dan percuma sebotol mana-mana produk promosi setiap bulan. Sudahlah jimat, dapat pula percuma vitamin.

5 kelebihan menjadi ahli shaklee

Sebab yang kedua dalam 5 kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah dapat belajar ilmu nutrisi. Untuk makan vitamin pun perlu ada ilmu. Ini bagi memastikan segala jenis vitamin yang diamalkan diserap serta memberikan pulangan kepada kesihatan dan kecantikan kita. Shaklee menyediakan kelas nutrisi setiap minggu di cawangan serta ibu pejabat Shaklee seperti yang dijadualkan setiap bulan.

Selain itu, anda juga akan dijemput untuk menyertai Group Ekslusif kami yang memberikan juga perkongsian ilmu nutrisi serta peluang untuk belajar bersama mentor-mentor Shaklee yang telah berjaya jika anda ingin memulakan perniagaan dengan Shaklee.

Sebab yang keempat yang menjadi sebahagian daripada 5 kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah peluang untuk memperolehi bonus tunai setiap bulan (jika memenuhi terma dan syarat yang telah ditetapkan), bonus kereta dan juga bonus percutian. Anda kena jadi ahli Shaklee dahulu untuk mengetahui cara bagaimana anda boleh mendapatkan ini semua secara PERCUMA.

5 kelebihan menjadi ahli shaklee

Dan yang paling utama ialah dengan menjadi ahli Shaklee anda sebenarnya membuat pelaburan yang bijak untuk kesihatan anda seisi keluarga. Shaklee memang sesuai untuk setiap lapisan umur tidak kira lelaki atau perempuan, kanak-kanak atau warga emas.

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, SihatCantik4u, Ceria With me dan GenkiBari-Bari

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

4 Comments

  1. Abdur November 10, 2014
  2. nur razali November 10, 2014
  3. Zul November 10, 2014
  4. Norhayati Suaib November 12, 2014